Zwarte woonserie New York – Mangohout & visgraat

Wil je je huis mooi stylen in een zwarte kleur? Dan ben je niet de enige met deze wens, want het interieur verfraaien en moderniseren is momenteel een echte trend in woonland. Wil je ook meedoen met deze trend en je interieur een opkikker geven? Dan is de keuze voor meubilair uit de woonserie New York een aanrader. De Starfurn New York meubels zijn gemaakt van mangohout, staal en hebben een strak en eigentijds visgraatmotief dat direct positief de aandacht trekt. Maar wat maakt de New York woonserie zo aantrekkelijk en populair? We leggen het hieronder aan je uit!

Eigentijdse & modern

Een van de belangrijkste redenen dat donkerkleurig meubilair met een visgraatmotief zo aantrekkelijk wordt gevonden is dat je met de zwarte New York meubellijn heel eenvoudig en snel een eigenzinnige woonstijl kunt maken, die niet alleen stijlvol is maar ook eigentijds en modern.

Zwart is ook een ‘kleur’ die symbool staat voor kracht en eigenheid. Je laat met zwarte meubels van New York, met hun fraaie visgraatpatronen, zien dat je lef hebt!

Eenvoudig combineren met woonserie New York

Een fijn kenmerk van de zwarte woonserie New York is dat de meubelstukken uit deze collectie te combineren zijn met bijna elke kleur. De combinatie met lichte kleuren, bijvoorbeeld door te kiezen voor een lichte wand, een wit of lichtgeel gordijnen/of een lichtgrijze vloer, zorgt voor een prachtig contrast en een woonkamer die er blits en modern uitziet. Ook met fellere kleuren als rood, groen of geel zijn e tal van combinaties mogelijk. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de collectie New York meubels niet tot zijn recht komt binnen jouw woonstijl

Zwarte meubels zijn tijdloos

Kenmerkend voor meubels en woonaccessoires meteen visgraatpatroon is dat deze tijdloos zijn. Als motief is visgraat, zeker in combinatie met mangohout, altijd in trek en eigenlijk nooit uit de mode.

De zwarte New York-collectie van Starfurn is dan ook een tijdloze woonserie, waar je over pak hem beet twintig jaar nog steeds veel plezier aan beleeft. En of je nu een industrieel, landelijk, Scandinavisch of een romantisch interieur hebt: visgraatmeubels sluiten op alle woonstijlen aan!